7 Musthaves voor de festivalzomer

Posted 12 Jul 2018

Hallo zomerse temperaturen en geweldige muziek! De festivalzomer is met Rock Werchter officieel van start gegaan. Of je nu gaat om pintjes te drinken in het gras, helemaal los te gaan op vette beats of om jezelf en je crush op de Kiss Cam te verenigen… Bij Shopping Gent Zuid zit je goed voor al je festivalspullen! Welke 7 items mag je absoluut niet vergeten?

Een festivaloutfit

First things first natuurlijk: een onvergetelijke festivaloutfit! Fashionista’s hullen zich deze zomer in wit, lila of felroze. Ook het Verre Oosten lijkt dichterbij dan ooit. Marrakech is hip en dat zijn ook de Arabisch getinte outfits. Niks voor jou? De 90’s en hun bijhorende spaghettibandjes zijn helemaal terug. Of speel op veilig met een mooie, tijdloze bloemenprint.

Van stijlvolle prints en maxi dresses tot stoere ripped jeans shorts, salopettes en crop tops… Bij H&M vind je zonder twijfel wat je nodig hebt!

Een opvallend haaraccessoire

Je festivaloutfit maak je af met één of meerdere haaraccessoires. Gespot op hét festival der festivals, Coachella, en nu klaar om de rest van de festivalwereld te veroveren, zijn de Khaleesi vlechtjes. Steel net als de Game of Thrones ster de show met een boho chic kapsel! Of kies voor een pompon haarband, schattige kattenoortjes of een kleurrijke diadeem. Veritas is de place to be voor al je haaraccessoires.

Mag het voor jou nog net dat tikkeltje meer zijn? Voorzie je glanzende lokken dan van een opvallend kleurtje zoals pastel roze. Met de haarspray van Kruidvat ga je voor één dag voor een coole, nieuwe haarkeur.

Oogschaduw

Magazine NINA introduceerde dit festivalseizoen de beauty triangle om vrouwelijke artiesten te steunen. Ook fan van meer vrouwen op het podium? Met de oogschaduw paletten van ICI Paris XL of Yves Rocher heb je jouw beauty triangle zo gezet.

En nu we het toch over beauty hebben: wat glitter highlighter kan nooit kwaad. Time to shine!

Een zonnebril

Handig als modeaccessoire én om je ogen te beschermen tijdens zonnige dagen. Bij Pearl Opticiens scoor je zonnebrillen in alle maten en van allerlei merken.

De trend deze zomer? Een zonnebril met kleine glazen. Als topmodel Bella Hadid het draagt, weet je dat je goed zit.

Een sterke zonnecrème

Natuurlijk wil je je tijdens de optredens geen zorgen moeten maken over verbrande schouders of een kleine zonneslag. Haal snel een sterke zonnecrème van factor 30 bij Kruidvat en bescherm je tegen verraderlijke zonnestralen.

Een regenjas

In België weet je het maar nooit… Lig je het ene moment nog zorgeloos te zonnen op de weide, sta je een uur later te dansen in de gietende regen. Een gewaarschuwd festivalganger telt gelukkig voor twee. Veritas heeft een collectie met enkele toffe, waterbestendige items om zelfs de natste festivaldagen te overleven!

Oordopjes

En als laatste, maar zeker niet onbelangrijkste, item: een paar oordopjes van bij Flying Tiger! Zo kan je onbezorgd meebrullen met je favoriete nummers terwijl de muziek loeihard uit de boxen knalt.

Alles gevonden wat je nodig hebt? Dan ben je nu helemaal klaar om de festivalweide te veroveren. We wensen je alvast een onvergetelijke zomer toe!