Daar is de Sint!

Posted 23 Nov 2018

Kom even hallo zeggen

Joepie, het is eindelijk weer zover! De Sint komt naar ons land en dat merk je meteen aan al die blije kindergezichtjes. Wil jouw zoon of dochter ook dolgraag Sinterklaas ontmoeten? Kom dan op woensdag 28 november of zaterdag 1 december tussen 14u en 17u naar Shopping Gent Zuid. Een dikke knuffel, een onvergetelijk fotomoment of een gezellig praatje… De Sint kijkt er alvast heel hard naar uit om jullie te ontmoeten!

En de cadeautjes op 6 december?

Natuurlijk komt Sinterklaas ook nog op 6 december bij je zoon of dochter langs! Ben je nog niet helemaal zeker wat de lieve man zoal in zijn jute zakken heeft zitten? Bij Shopping Gent Zuid doe je alvast tonnen inspiratie voor cadeautjes op!

Denk bijvoorbeeld maar aan een knuffelzachte berenpyjama van bij H&M, een schattige eenhoorn onesie van bij Lola & Liza, een houten keukentje van bij HEMA of een heleboel vrolijke kinderboeken van bij Standaard Boekhandel…

Vergeet het lekkers niet!

En Sinterklaas zou natuurlijk Sinterklaas niet zijn zonder een heleboel lekkers! Help de Sint alvast op de goede weg en verzamel al de favoriete zoetigheden van je mini-me in de Match, bij Leonidas of bij Bonobo’s.

Een snoepje voor de kindjes, eentje voor jou. Eentje voor de kindjes, eentje voor jou. Want hé, jij bent het afgelopen jaar ook heel flink geweest!

 

Helemaal klaar voor Sinterklaas? Kom dan op woensdag 28 november of zaterdag 1 december zeker even langs! We kijken er samen met de Sint alvast heel hard naar uit!