Deze creatieve hobby’s zijn perfect voor het najaar

Posted 9 Nov 2018

Nu de dagen korter worden en de nachten donkerder vinden we het stiekem ontzettend leuk om binnen in de warmte te vertoeven. Dit is dan ook het perfecte moment om enkele nieuwe hobby’s uit te testen… Klaar om de creatieveling in jezelf naar boven te halen?

Handletteren

Handletteren is hipper dan ooit. Een leuke zelfgeschreven quote in sierlijke letters of een banner om je krijtbord op te vrolijken, het kan allemaal! Zelfs je saaie schoolnotities worden meteen een pak aantrekkelijker met een titel in handlettering.

Geen idee hoe je moet starten? Bij Standaard Boekhandel of Pipoos vind je praktische boeken vol tips die je op een speelse manier door de wereld van handlettering gidsen.

Haken en breien

De herfst is hét perfecte seizoen om te starten met haken of breien. Van een knuffelzacht deken om je warm te houden tijdens een Netflixmarathon tot een stijlvol, gehaakt vloerkleed in je woonkamer of een wollige sjaal om je te beschermen tegen koude windvlagen.

Breinaalden, haaknaalden, garens, wol,… Bij Veritas en Pipoos vind je alles wat je nodig hebt om aan het haken of breien te slaan!

Taarten en koekjes bakken

De geur van een versgebakken appel-kaneel fudge cake of speculaas crumble in je huis? Dat is waar knusse herfstdagen helemaal om draaien! Nodig enkele vrienden of familieleden uit en geniet van gezellige momenten samen. En extra leuk: mits een beetje oefening de komende weken ben je helemaal klaar om een fantastisch dessert uit je mouw te schudden tegen de feestdagen!

Sla snel je favoriete kookboeken in bij Standaard Boekhandel, stop daarna even bij Pipoos, HEMA of Flying Tiger voor al je bakvormen en keukenbenodigdheden en scoor de lekkerste ingrediënten bij Match. Check! Jij bent helemaal klaar om je innerlijke keukenprinses naar boven te halen.

Fotografie

Dankzij het prachtige kleurenpalet dat de herfst biedt, is dit ook het ideale seizoen om met fotografie te beginnen. Doe eens lekker retro met een analoge wegwerpcamera of haal tijdens een herfstwandeling je nieuwe spiegelreflexcamera boven.

Pictro is bovendien de place to be om nadien al je fijne momenten in een fotoboek te vereeuwigen. Of laat je favoriete foto in het groot afdrukken… Supertof én origineel om je interieur mee te pimpen!

We wensen je alvast veel creaplezier!