Eindejaarsstress? Niet met een goede voorbereiding!

Posted 30 Nov 2018

December, het is volgens ons echt wel de meest gezellige maand van het jaar. Al die mooi versierde kerstbomen en gezellige etentjes met familie en vrienden, we worden er stiekem heel gelukkig van! Maar even eerlijk: het eindejaar brengt soms wat stress met zich mee.

Alles begint met die grote cadeautjesjacht om nog maar te zwijgen van die kerstdiners….

No worries, die stress is voor niets nodig! Met onze tips en de juiste voorbereiding geniet je dit jaar van een stressvrije en wondermooie Kerst!

Koop je cadeautjes op voorhand op één plaats

Stress vermijden? Wacht dan niet te lang met die cadeautjesjacht! Haal begin december al je cadeaus zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Bij Shopping Gent Zuid hebben we alles onder één dak, zo hoef je voor al die cadeautjes niet van de ene winkel naar de andere te hollen. Pssst, ben je toch eerder een last minute shopper? Ons shoppingcenter is van maandag tot zaterdag geopend, ook net voor Kerstmis! En we zijn zelfs open op zondagen 16.12, 23.12 en 30.12, telkens van 13u tot 18u.

Maak een lijstje

Maak ook zeker een lijstje met de cadeaus die je zoekt. Geen inspiratie? We zetten de leukste cadeautips van Shopping Gent Zuid voor je op een rijtje.

 

  1. Een prachtig juweel van Venizi Bijoux, want diamonds are a girl’s best friend!
  2. Een doos chocolaatjes van Leonidas of overheerlijk snoep van Bonobo’s krijgt elke gastvrouw of gastheer graag op kerstfeestjes.
  3. Zoek je iets voor je vriendin/ vriend? Misschien is een mooi lingeriesetje van Etam of Hunkemöller dan wel iets voor jou!
  4. Laat je ze liever zelf kiezen? Met een cadeaubon van H&M, Celio, Naf Naf, Damart, Only, Veritas, Lola & Liza of Pearle maak je echt iedereen blij!
  5. Een mooie verwenset of een lekkere parfum vind je zeker en vast bij Yves Rocher of Ici Paris XL.
  6. Op zoek naar iets ludiek? Spring binnen bij Flying Tiger voor de mooiste en soms grappigste cadeautjes!
  7. Voor boekenliefhebbers vind je de leukste lectuur bij Standaard Boekhandel.

Het aanbod in ons shoppingcenter is zo groot dat we de volledige lijst niet kunnen opsommen! Kom dus zeker eens langs voor al jouw cadeaus.

Plan jouw feestjes

Moet jij dit jaar het jaarlijkse Kerstfeest organiseren? Dit vraagt om een grondige voorbereiding want je wil de vrienden of familie toch echt in de watten leggen. Van tafeldecoratie tot servies of de lekkerste hapjes, alles moet tot in het kleinste detail kloppen. Bij Hema en Flying Tiger vind je de leukste tafeldecoratie én bij Match vind je alles voor een heerlijk kerstdiner.

 

Ziezo, je bent helemaal voorbereid op die feestdagen.

Geniet van deze wondermooie tijd!