Stijlvol de winter in.

Posted 2 Nov 2018

Stijlvol de winter in met de nieuwe wintercollecties

De herfst is nog niet gedaan maar de winter komt steeds dichterbij. Brrrr, binnenkort wordt het weer berekoud en moeten we die koude dagen trotseren. Dat wil zeggen: warm aangekleed, de muts op en handschoenen aan! Maar we moeten eerlijk zijn, vaak grijpen we dan naar een simpele sweater en jeans. Ja dat is lekker warm maar eigenlijk ook ‘gewoontjes’. Vandaag delen we dé toppers die warm en trendy zijn, en waarmee je jouw wintergarderobe een upgrade geeft.

De leukste winterjurkjes

Onder het motto ‘het moet niet altijd een broek zijn’ kiezen we deze winter voor de leukste winterjurkjes. Kort of maxi, met een leuke print of in een mooi kleurtje. Combineer ze met enkellaarsjes voor een stoer effect of panty’s met een speciaal design. Weg met die winterdip!

Mix en match met laagjes

De winter is voor ons hét fashionseizoen bij uitstek. Waarom? We kunnen weer volop laagjes dragen. Laagjes combineren is niet alleen de beste manier om lekker warm de dag door te komen, het zorgt ook voor een speels effect als je verschillende materialen gebruikt. Een hemdje onder een sweater, een kleedje over een turtleneck: mix en match erop los! 

Wat een schoen kan doen

Schoenen maken of kraken de outfit. De schoenentrends van dit najaar? Cowboylaarsjes, leuke jungleprints of opvallende kleurtjes. Met een felle kleur voeg je direct iets extra toe aan die winterse outfit. Inspiratie nodig? Bij Pronti vind je een ruim aanbod aan schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen!

Een opvallend accessoire

Het succes van een goede winteroutfit zit in de details. Maak jouw outfit af met een opvallende sjaal, een statement juweel, een leuk hoedje of een mooie bril. Bij Veritas en Hema vind je de leukste accessoires die jouw outfit af maken. Venizi Bijoux zorgt dat je straalt met een mooi juweel en Pearle heeft een groot aanbod aan de leukste brillen!

Comfy homewear

Last maar zeker niet least: comfy homewear! Tijdens die koude winteravonden is niets zo gezellig als een comfy pyjama. Mag het toch wat spannender? Kies voor een pyjama of setje in een opvallend stofje zoals velvet! Bij Etam & Hunkemöller vind je de leukste items.

Een groot aanbod

 Of je nu op zoek bent naar de perfecte blazer, een dikke donsjas of een paar enkellaarsjes, je vindt het allemaal bij Shopping Gent Zuid. Kom langs en ontdek de nieuwe modecollecties van Celio, Only, H&M, Lola & Liza, Naf Naf, Pronti en Damart. Voor homewear breng je een bezoekje aan Hunkemöller of Etam. En Hema, Veritas, Pearle en Venizi Bijoux verrassen je met de leukste accessoires!