De leukste kerstdecoratie voor een wondermooie kerst

Posted 17 Dec 2018

Je hebt het misschien wel gemerkt, bij Shopping Gent Zuid hebben we de kerstkriebels al volledig te pakken! Het belooft echt een bruisend eindejaar te worden, zo geniet je op zaterdag 15 december van een prachtig kerstdecor en magische acts van Guinelli en op 16 december vindt onze eerste koopzondag plaats. Het ideale moment om op cadeautjesjacht te gaan en ook je kerstdecoratie aan te schaffen! Kan je toch nog wat inspiratie gebruiken? Maak je thuis extra gezellig met onze favoriete decoratie-items.

 Vier kerst met Flying Tiger

 Haal je normaal gezien ook die oude kerstballen en decoratie van onder het stof vandaan? Misschien is het eens tijd voor iets nieuws. Flying Tiger is zonder twijfel dé winkel voor de meest originele versiering. Volgens hen moet het niet altijd klassiek zijn en versier je dit jaar jouw boom met de gekste kerstballen: van badeendjes tot een leuke cactus, hamburgers of scooters, durf jij het aan?

 Naast gekke kerstballen vind je er ook kerstbeelden, gezellige kussens, takken en slingers, kleine kerstbomen en andere leuke decoratie! Om dat kerstfeestje helemaal af te maken hebben ze partybrillen, gekke hoofddeksels en de leukste kerstpantoffels.

Hema: alles kan met kerst 

Versier jij de boom het liefste in een bepaald thema of in één kleur? En ga je voor klassiek, trendy of over the top luxe? Bij Hema vind je alles gemakkelijk per kleur en stijl. Kies dit jaar voor de trendkleuren zilver, goud, rood of ga voor een kleurrijke winter. Beperk je zeker niet tot de kerstboom, zorg ook voor kerstverlichting en mooie woonaccessoires zoals kaarsen en beeldjes, want die details zorgen voor dat tikkeltje extra gezelligheid! 

Psst: momenteel krijg je trouwens bij aankoop van drie kerstitems eentje gratis bij Hema, kom dus zeker langs voor jouw favoriete kerstversiering.

Pop up Shop on the Move

Heb je Pop-up Shop on the Move al een bezoekje gebracht? Zo niet, zeker doen! Hier ben je aan het juiste adres voor originele cadeautjes én dingen om je huis echt gezellig te maken. Denk aan leuke mokken met quotes, verlichting, originele decoratie en nog zoveel meer. Een gezellige winkel waar je de meest leuke items ontdekt!

 Cadeautjestijd!

Ben je naast decoratie nog op zoek naar cadeautjes? Bij Shopping Gent Zuid vind je alles onder 1 dak en zowel cadeautjes voor haar als hem. Kom zeker langs en gebruik de gratis inpakservice om je cadeautjes nog specialer te maken!