De tofste inpaktips voor je cadeautjes

Posted 27 Dec 2018

It’s the season to be jolly! En hoe kan het ook anders met al die gezellige familiemomenten en heerlijke feestmenu’s in het vooruitzicht? Nu enkel nog de cadeautjes netjes inpakken. Maar geen nood, met deze vijf tips heb je dat klusje binnen de kortste keren geklaard!

Less is more

Ben je fan van een minimalistische stijl? Kies dan voor klassiek bruin inpakpapier dat je afwerkt met een touw en een stijlvol detail zoals een dennenappel, een takje van een dennenboom of gedroogde bloemen. Perfect om dat boek voor je nonkel of flesje parfum voor je zus in te verpakken!

Glitter party

Mag het ietsje meer zijn? Ga dan all the way met prachtig gekleurd inpakpapier met een gouden patroon en werk af met een dik lint met glitters. Bij Shopping Gent Zuid zit je alvast goed voor al je inpakbenodigdheden. HEMA, Flying Tiger, Pipoos,… Hier scoor je alles voor een cadeauverpakking waar je net zo vrolijk van wordt als van het cadeautje zelf!

Een persoonlijk tintje

Hou je wel van een DIY zo nu en dan? Dan zijn gepersonaliseerde naamkaartjes een superleuk idee! Met zelfdrogende klei, een uitsteekvormpje en losse letters om een voornaam mee te vormen kan je zelf een persoonlijk cadeaulabel maken. Nog even met een tandenstoker bovenaan een gaatje in de klei prikken en je kan het naamlabel via een lint aan je cadeau bevestigen.

Cadeautasjes to the rescue

Ben je niet zo dol op knutselen? Of zit je wat in tijdsnood? Dan zijn cadeautasjes dé oplossing! Even een mooi cadeautasje met een prachtige kerstprint scoren en voilà… Jouw cadeautje zit netjes ingepakt!

Zo makkelijk kan het zijn

En als je dacht dat het niet makkelijker kon… Van 15 tot en met 31 december geniet je bij Shopping Gent Zuid van een gratis inpakservice. Zo kan je de cadeautjes die je net in de winkels vond meteen van een mooie verpakking voorzien!

We wensen je alvast een geweldig kerstfeest!