Tips voor jouw last-minute eindejaarscadeaus

Posted 27 Dec 2018

De feestdagen, het is zo’n fijne periode! Gezellig op bezoek bij vrienden en familie, al die heerlijke etentjes en cadeautjes uitdelen. Heb jij jouw cadeaus al gevonden? Je hebt twee soorten eindejaarsshoppers: mensen die hun cadeautjes ruim op voorhand kopen en de last-minute shoppers. Behoor jij tot de laatste categorie? Geen nood, we zijn heel de week open (ook zondag 30 december) en je geniet gedurende deze periode van onze gratis inpakservice. Zo kan je al jouw cadeaus nog op tijd kopen. Wij zetten onze favoriete cadeautips voor je op een rijtje!   

Voor haar

Een modieus cadeau voor hét stijlicoon

Koop je dit jaar een cadeau voor een modeliefhebber? Dan weten onze modewinkels raad: ga langs bij Damart, H&M, Only, Lola & Liza , Celio of Naf Naf voor een leuke partyoutfit of een mooi accessoire. Weet je toch niet goed wat je moet kiezen? Met een cadeaubon kan jouw oma, vriendin, zus of tante zelf komen kiezen. Lekker gemakkelijk!

Een comfy cadeau

De winter is het meest gezellige seizoen: knus onder een warm dekentje kruipen in die ene favoriete onesie en met een paar dikke sokken aan, het kan toch heerlijk zijn! Bij Hunkemöller, Etam, Veritas en Hema vind je de meest gezellige en comfy items. Laat ons eerlijk zijn: een warme pyjama, een dikke kamerjas of een paar dikke sokken, dat is toch leuk om te krijgen? En voor je lief vind je ook ongetwijfeld een mooi setje!

 Voor een stralend nieuw jaar

 Met een mooi juweel, een huidverzorgingsset of een lekker parfum doe je toch elke vrouw een groot plezier. Ga eens langs bij Venizi Bijoux of Veritas voor de mooiste juwelen en accessoires of bij Yves Rocher en Ici Paris XL als je op zoek bent naar het perfecte beautycadeau.

Voor hem

Een origineel geschenk van Flying Tiger of Pop Up Shop On the Go

Het vinden van het juiste cadeau voor de mannen in je leven, het kan soms lastig zijn. Zit je met de handen in het haar? Geen nood, ga eens langs bij Flying Tiger of Pop Up Shop On the Go voor een origineel geschenk! Je vindt er leuke hebbedingen en accessoires waarmee je echt creatief uit de hoek komt.

Proximus voor al je elektronische cadeaus

 Misschien maak je manlief wel blij met een nieuwe gsm, een smartphone of tablet? Daarbij is advies natuurlijk belangrijk, ga daarom eens langs bij de winkel van Proximus. Je vindt er een uitgebreid aanbod én krijgt steeds goed advies.

Boekentips voor boekenwurmen

Een cadeau waar je echt niets mis kan doen? Een bon van Standaard Boekhandel natuurlijk! In de winkel ontdek je een ruim assortiment aan allerlei onderwerpen, daar zit zeker en vast iets tussen voor elke boekenliefhebber.