Goed voorbereid op wintervakantie

Posted 24 Jan 2019

In België mochten we de afgelopen week genieten van een prachtig winters landschap. Maar voor het skiën of snowboarden trek je natuurlijk best naar het buitenland of de Ardennen. Ga jij binnenkort ook op wintervakantie? Een goede voorbereiding is alles. Met deze tips sta jij binnenkort helemaal klaar op de piste!

Een goede zonnebril

De ervaren wintersporters weten het, een skibril is echt belangrijk. Je wil je ogen uiteraard beschermen tegen sneeuw en koude als je tegen hoge snelheden van de piste skiet. Tijdens de pauzes op het zonovergoten terras is een gewone zonnebril dan weer handig. Je beschermt je ogen tegen de lichtschittering van de sneeuw én tegen die droge winterse lucht. Bij Pearle vind je een groot aanbod aan zonnebrillen, en momenteel geniet je nog van soldenkortingen. Allen daarheen!

Warme kleding

Vergeet je niet warm aan te kleden als je met de auto op skivakantie vertrekt. Een dikke winterjas, truien en warm ondergoed zijn welkom bij zo’n koude temperaturen. Die vind je uiteraard bij al onze modepartners waaronder Only, H&M, Celio, Hunkemöller, Etam en Naf Naf. Keuze genoeg!

Sjaals, mutsen, sokken en handschoenen

Van sjaals tot mutsen, sokken en handschoenen: Veritas heeft het allemaal. Deze zaken zijn welkom als er een groot pak sneeuw valt en je niet meer weg kan met de auto. Daarnaast is een paar paar schoenen heel belangrijk, die vind je natuurlijk bij Pronti.

Verzorg je huid en lippen

Het grootste nadeel van die koude berglucht? Onze handen, huid en lippen worden droog. Bij Yves Rocher, Ici Paris XL, Hema, Kruidvat en Holland & Barrett vind je de juiste verzorging voor jouw huid. Neem zeker zonnecrème mee, een goede lippenbalsem, dagcrème en handcrème.

Amusement in de auto

Reis je met kinderen? Zorg voor warme dekens en genoeg amusement, de leukste spelletjes vind je bij Flying Tiger. Wedden dat ze heel de reis stil zijn?

Zie zo, jij bent helemaal klaar om op wintervakantie te vertrekken!

Nog tips nodig? Volg Shopping Gent Zuid zeker op Facebook of Instagram , daar delen we de leukste nieuwtjes en zo blijf je altijd op de hoogte!