Met deze items maak jij je goede voornemens waar.

Posted 11 Jan 2019

Met het nieuwe jaar komen standaard ook weer die goede voornemens mee. Als we kijken naar de meest populaire voornemens, dan staan een gezonde levensstijl en het verliezen van de feestkilo’s vaak bovenaan het lijstje. Je weet wat ze zeggen: een nieuw jaar, een nieuwe jij! Ben jij al volop bezig met het realiseren van die voornemens? Wij helpen je graag op weg, met deze items hou je die gezonde voornemens zeker en vast vol!

 Een sportoutfit en accessoires

 Bij een gezonde levensstijl hoort sport, of je dit nu fijn vindt of niet. En daarvoor heb je uiteraard de juiste outfit nodig! Ga eens langs bij Etam, Hunkemöller of H&M voor aangepaste sportkleding. Nog bijpassende schoenen nodig? Ontdek het ruime aanbod aan sportieve sneakers bij Pronti!

 Onze tip: stel je het sporten altijd uit en heb je er geen zin in na een drukke werkdag? Sta wat vroeger op en trek je sportoutfit gaan. Een halfuurtje per dag sporten voor het werk doet wonderen én is goed voor je productiviteit. Bye bye uitstelgedrag!

 Beloon jezelf

 Vind je dat je hard gewerkt hebt? Beloon jezelf met iets nieuws! Misschien heb je wel een mooi paar oorbellen gezien of kan je wel een gloednieuwe outfit gebruiken. Na al dat harde werk mag dat wel! Bij Venizi Bijoux vind je de allermooiste juwelen waarmee je jezelf eens extra verwent. Ici Paris XL, Yves Rocher, Kruidvat en Hema verwennen je met de mooiste beautyproducten en bij H&M, Lola & Liza, Only, Damart en Naf Naf vind je zeker en vast een mooie outfit.

 Gezond snacken en eten

 Woon je in Gent of passeer je even tijdens je pauze op het werk?

Kom een lekker sapje halen bij Zest Fresh Juice Bar en kies uit het lekkere en gezonde aanbod van Foodmaker en Panos of kom lekker lunchen bij brasserie ‘T Zuid. 

 Natuurlijk wil je ook thuis gezond koken én daar helpt Standaard Boekhandel je graag mee. Om ervoor te zorgen dat je niet direct hervalt in je oude voornemens heeft Standaard Boekhandel een lijstje gemaakt met interessante lectuur zoals Nooit meer Diëten 5 van Sandra Bekkari, Mijn Bullet Dagboek, Tough Body Strong Mind van Saartje Vandendriessche en nog zoveel meer!

 Op deze manier zet je het jaar gezond in!