Warm blijven op koude dagen

Posted 18 Jan 2019

Als we het weerbericht mogen geloven, komen er enkele koude winterdagen onze kant op. Brr! Gelukkig hebben we enkele tips waardoor je lekker warm blijft. Zelfs op de meest strenge winterdagen.

Oversized sweaters

Als de temperaturen beginnen te dalen, wordt het tijd om de oversized sweaters boven te halen. Het zou zowaar een spreuk van je moeder kunnen zijn. En terecht! Want wat is er nu leuker dan helemaal in een oversized sweater te verdwijnen wanneer het koud is? Je vindt jouw heerlijk zachte trui onder andere bij H&M, Lola&Liza, Only, Naf Naf, Damart of Celio*.

Een dikke winterjas

Ook een dikke winterjas houdt je lekker warm tot de lentezon eindelijk verschijnt. En heb je nog een extra reden nodig om te shoppen? Het zijn solden, hét moment bij uitstek om je slag te slaan!

Stevige schoenen

Wanneer de temperaturen met het nulpunt beginnen flirten, sta je maar best stevig in je schoenen. Of toch letterlijk. Een paar stijlvolle laarzen met stevige zool van bij Pronti houdt je voeten de hele dag lang warm en droog. Zelfs wanneer het Belgische weer plots helemaal omslaat.

Muts, sjaal en wanten

Om je winteroutfit helemaal af te maken, mogen de bijhorende accessoires natuurlijk niet ontbreken. Een wollige muts, een knuffelzachte sjaal en dikke wanten vind je onder andere bij Veritas. Zo ben je van kop tot teen winterproof. Laat die koude dagen maar komen!

Een kopje warme chocomelk

En last but not least: een heerlijk kopje warme chocomelk om het lekker warm van te krijgen. Van bij Panos, Foodmaker of Taverne ’t Zuid bijvoorbeeld. Extra toef slagroom? Check! De perfecte stop na een gezellig middagje shoppen.

Zo worden de koude wintertemperaturen meteen heel wat leuker!