Wintersolden

Posted 7 Jan 2019

Deze fashiontrends van 2019 scoor je nu al in de solden

Nu de feestdagen definitief achter de rug zijn, kijken we stiekem al een beetje uit naar het lentezonnetje. Mét bijhorende outfits uiteraard. Kan jij ook niet wachten om je garderobe heerlijk te upgraden? Dan hebben we goed nieuws: deze fashiontrends van 2019 scoor je nu al in de solden!

Zonnige kleuren

Het weerbericht voor deze lente kunnen we helaas niet voorspellen, maar dat op zijn minst je outfit een zonnig tintje krijgt kunnen we wel beloven. Modekleuren geel en oranje blijven het namelijk ook in het nieuwe jaar bijzonder goed doen. En extra handig… deze vrolijke kleuren zijn snel te spotten tussen alle soldenkoopjes. 

Statement oorbellen

In 2019 mag het bovendien allemaal wat meer zijn. Of tenminste toch wanneer het over je accessoires gaat. Wil je in de solden graag je slag slaan bij de oorbellen? Kies dan voor lekker groot en opvallend. Statement oorbellen zijn namelijk een echte musthave dit jaar!

Dad sneakers

Ze waren al een heuse trend in 2018 en ook dit jaar zijn ze niet uit het straatbeeld weg te denken… de befaamde dad sneakers! Onze tip? In combinatie met een schattig bloemenjurkje of rokje met print krijg je meteen een leuke outfit met een edgy uitstraling.

Heuptasjes

Ook het heuptasje blijft dit jaar helemaal in de mode, iets wat we alleen maar kunnen toejuichen. Want naast stijlvol is zo’n belt bag natuurlijk ook gewoon ontzettend praktisch. Zitten jullie ook al met je gedachten bij bezoekjes aan het pretpark en de festivals deze zomer?

Franjes

Van stoere botjes tot zwierige jackets met franjes, ook in 2019 blijven fashionista’s fan! Zet het nieuwe jaar goed in met een vleugje cowgirl in je outfit. Yi-ha!

Maar ook voor al je basics zijn de solden hét moment om je slag te slaan. Bij Shopping Gent Zuid geniet je de volledige maand van vree wijze kortingen! H&M, Lola&Liza, Celio*, Damart, Etam, Hunkemöller, NafNaf, Only, Pronti, Veritas,… Welke winkel breng jij als eerste een bezoekje om je garderobe uit te breiden? ;)