Love is in the air! Verras jouw Valentijn met deze cadeaus

Posted 11 Feb 2019

Valentijn is de dag waarop we die ene speciale persoon extra in de watten leggen. Dat kan met een leuke uitstap, een romantisch gebaar of een mooi cadeau. Omdat we niet allemaal zo romantisch kunnen zijn als cupido is die zoektocht naar een geschenk toch soms wat moeilijk. Kan je nog inspiratie gebruiken? Geen paniek, wij hebben de leukste Valentijnscadeaus voor jou verzameld!

Een uitgebreid ontbijt

Liefde van de man (en ook de vrouw) gaat door de maag. In plaats van dat jaarlijkse cadeautje kan je een ontbijt op bed voorzien. Denk aan een flesje bubbels, wat vers fruit, zoete lekkernijen en gezonde gerechtjes. Een win-win situatie want daar kan je zelf van meegenieten! Voor overheerlijke donuts ben je bij Donuttello aan het juiste adres en breng voor de lekkerste snoepjes een bezoekje aan Bonobo’s. Ga ook zeker langs bij Foodmaker voor de ‘gezonde goestingskes’, Zest voor heerlijke sapjes en bij Match voor al je andere benodigdheden. Pssst: geen zin om zelf iets in elkaar te steken? Bij Brasserie ‘t Zuid kan je met z’n tweetjes komen ontbijten of lunchen. Superlekker, gezellig én gemakkelijk!

Pure verwennerij

Valentijn is dé dag waarop je jouw favoriete persoon extra in de watten kan leggen. Dat kan met verzorgingsproducten van Yves Rocher, Kruidvat, Holland & Barrett, Hema of Ici Paris XL. Daarmee geef je een portie me-time cadeau en maak je zowel hem als haar gelukkig! Of kies voor een mooi lingeriesetje of een comfy pyjama van Etam of Hunkemöller, een fijn en nuttig cadeau. Pure verwennerij op Valentijn!

Kom origineel uit de hoek

Op zoek naar een creatief geschenk? Dan is Flying Tiger the place to be. Verras jouw Valentijn met hartvormige cadeaus zoals een neonlamp, draagtas, hartvormige marshmallows, of de mooiste keuken- en woonaccessoires. Al dat moois kan je natuurlijk ook samenvoegen in één groot verwenpakket.

Maak hem/ haar blij met een cadeaubon

Heb je echt geen idee wat je moet geven? Dan is een cadeaubon het ideale geschenk. Jij hebt geen last van keuzestress én zij of hij kan zelf iets kiezen. Ideaal! Kom eens langs bij Shopping Gent Zuid en ontdek onze verschillende shops, hier vind je zeker wat je zoekt!

Koop jij een cadeautje voor jouw Valentijn?