De lente is in het land: tijd voor fleurige outfits

Posted 21 Mar 2019

Het zonnetje laat zich wat vaker zien en de temperaturen stijgen. Eindelijk, na de donkere dagen zijn de eerste zonnestralen meer dan welkom! Bij het begin van de lente is het hoog tijd om je najaarsgarderobe in te ruilen voor de lente-proof versie. En de geschikte outfits, die vind je bij Shopping Gent Zuid natuurlijk. Ben je benieuwd naar de lente/zomer trends van 2019? Wij zetten er enkele voor je op een rijtje.

Flower power

Bloemenkleedjes met felle kleuren zijn onlosmakelijk verbonden met de lente. Fan van deze trend? Dan hebben we goed nieuws want ook deze lente zijn bloemenkleedjes weer helemaal in. En die kleedjes zijn lang, we zien heel wat maxi-kleedjes in het straatbeeld verschijnen. Ideaal van lengte voor de eerste frisse lentedagen!

Bij de mannen zien we vooral ruitjes, dierenprints en neonkleuren terugkomen.

Geel: dé trendkleur van het voorjaar

Dit voorjaar zijn geel, oranje en rood de trendkleuren voor mannen en vrouwen. Mooie zomerse kleuren die onze kleerkast helemaal opfleuren! Combineer een felgeel jurkje of een t-shirt met andere lentekleuren en zo ga je modieus en stralend de lente in! Vind je zo’n volledig gele of oranje outfit net een tikkeltje too much? Dan kan je nog steeds kiezen voor een subtiele look met kleurrijke accessoires.

Bamboe

Wat je ook zeker niet mag vergeten in 2019: de bamboe-accessoires. Vorig jaar waren de bamboe-tasjes al helemaal in en deze lente zijn ze weer terug. Bamboe oogt luxueus, puur en stijlvol. Met deze natuurlijke accessoires maak je die voorjaarslook in 1-2-3 helemaal af.

Romantische franjes

Last but not least: de geliefde franjes, deze zorgen voor dat tikkeltje romantiek in jouw lentelook. In combinatie met felle, fladderende jurkjes creëer je een instant lentegevoel!

Nog inspiratie nodig? Bij Shopping Gent Zuid vind je al jouw favoriete winkels onder één dak. Ga eens langs bij H&M, Veritas, Celio, Etam, Hunkemöller, Naf Naf, Pop Up Shop on The Move of bij de gloednieuwe pop-up 82Dress.