De leukste Belgische fashionblogs om te volgen op Instagram

Posted 4 Mar 2019

Zat je ’s morgens nog te bevriezen op je fiets, lijkt het ’s middags wel bijna zomer. Niets zo wispelturig als het Belgische weer! Een geschikte outfit vinden, is dan ook niet altijd even makkelijk. Gelukkig weten deze 5 Belgische fashionbloggers altijd en overal raad. Een dagelijkse dosis outfitinspiratie dankzij Instagram? Laat maar komen!

Nathalie Van den Berg - @nathalievandenberg

Nathalie blogt al sinds 2012 op Curls and Bags. Haar stijl is een toffe mix van dure designeritems en budgetproof kledingstukken. Ben je op zoek naar inspiratie voor een vrouwelijke, speelse en casual look? Dan is haar Instagrampagina absoluut dé place to be! En extra leuk: sinds kort vlogt ze op maandag, woensdag en zaterdag op haar Nederlandstalige YouTubekanaal. Perfect voor wie maar geen genoeg krijgt van haar stijltips en een kijkje in het leven van een social influencer wel weet te smaken!

Paulien Riemis - @paulienriemis

Paulien werkt naast social influencer ook als model en is dus als geen ander op de hoogte van de allerlaatste modetrends. Sinds 2009 blogt ze op Polienne en ook op Instagram deelt ze dagelijks haar outfits. Steeds met een vleugje rock ’n roll uiteraard, want Paulien is ’s zomers meer dan eens op een festival te vinden. Altijd in een passende en uiterst stijlvolle outfit weliswaar!

Sarah Van Droogenbroeck - @palmtreesandheels

Sarah richtte enkele jaren geleden haar reisblog Palmtrees and Heels op. Daar combineert ze haar liefde voor reizen met haar passie voor mooie outfits. Haar Instagramaccount is dan ook een jaloersmakend leuke mix van stijlvolle looks en adembenemende locaties. Tonnen outfitinspiratie en ondertussen ook nog eens wegdromen over je volgende citytrip of vakantie? Check!

Annabel Pesant - @annabelpesant

De outfits die Annabel dagelijks op Instagram deelt zijn een modieuze combinatie van betaalbare kledingmerken en designeraccessoires. De achtergrond in veel van haar Instagramfoto’s? Antwerpen, natuurlijk! Dé fashionstad van België. Toen ze op Instagram steeds vaker de vraag kreeg naar meer content, richtte ze haar eigen blog met fashion en beauty tips op. Annabel maakt de Fashion Weeks in real life mee en weet de laatste trends dus als geen ander te vertalen in draagbare outfits.

Kim Siroyt - @brunetteblogging

Jaren geleden richtte Kim haar fashionblog Brunette Blogging op om haar liefde voor mode met de online wereld te delen. Ook op Instagram is ze heel actief. Ben je op zoek naar leuke tips voor reisbestemmingen en casual outfits voor elke dag? Dan is dit Instagramaccount zonder twijfel jouw nieuwe bron van inspiratie!

Heb je na het bezoeken van deze Instagramprofielen zin gekregen in een nieuwe outfit? We can’t blame you! Bij Shopping Gent Zuid kan je terecht bij H&M, Only, Pronti, NafNaf, Veritas, Venizi, Etam en Celio voor frisse looks in elke stijl.

En psst… Wist je dat Shopping Gent Zuid ook op Instagram te vinden is? Op @shopping_gent_zuid delen we naast een kijkje achter de schermen ook alle toffe acties van onze winkels! Post gerust zelf de foto’s van je Shopping Gent Zuid-avonturen en tag ons. See you there!