Breng wat kleur in je interieur met deze musthaves.

Posted 4 Apr 2019

De lente is nu volop aan de gang en bij een seizoenswisseling kan ons interieur een upgrade gebruiken. Weg met de donkere kleuren en hallo prints en frisse tinten! Is jouw interieur ook toe aan een grote metamorfose maar weet je niet goed hoe? Blaas een frisse wind in je woning met deze decoratie!

Een kleurrijke lente met vrolijk servies

Volgens Flying Tiger is de lente de tijd van ons leven én ja wij zijn het eens! Iedereen is vrolijk, we komen weer massaal buiten en de mooiste kleurtjes vrolijken ons op. Breng wat leven in je huis met het kleurrijke servies van Flying Tiger. Al die ontbijtkommetjes en tassen in felle kleuren en bloemenprints, daar worden we vrolijk van. Mix en match of ga voor één kleur. Wedden dat dit servies ‘s morgens een lach op je gezicht tovert?

Een bloemetje hier, een bloemetje daar

Bloemen en planten zorgen direct voor dat tikkeltje lente in huis. Maar laten we het toegeven: velen onder ons hebben geen groene vingers. Daar heeft Hema een oplossing voor, koop een van de mooie bloemenslingers. Daar heb je geen werk aan én ze voegen direct wat kleur toe. Toch fan van echte bloemen? Je vindt er ook vazen in allerlei kleuren, vormen en designs.

Zacht en zomers textiel

Heb je een donker interieur? Geen probleem, met zomerse kussens tover je jouw woonkamer en slaapkamer in 1-2-3 om tot een echt lenteparadijs. Ook daar heeft Hema aan gedacht, je vindt er kussens in alle vormen en maten. De zachte pastelkleuren zijn ideaal voor de lente, combineer ze met felle zomerse prints.

Unieke musthaves bij Pop Up Shop On the Move

Op zoek naar leuke nieuwe aanwinsten voor jouw interieur? Breng dan zeker een bezoekje aan Pop up Shop On the Move. Je vindt er daarnaast ook de meest originele geschenken. Leuk om te geven en krijgen!

Zo hebben we je toch al op weg gezet met deze musthaves. Kom zeker eens langs bij Shopping Gent Zuid voor jouw favoriete lenteproof decoratie. Pssst: volg je ons trouwens al op Facebook of Instagram? Daar houden we je graag op de hoogte van de laatste nieuwtjes.