5 leuke cadeautips voor een communie of lentefeest

Posted 10 May 2019

5 leuke cadeautips voor een communie of lentefeest

Mei is communie- en lentefeestmaand! Viert jouw neefje, nichtje, petekindje of buurmeisje binnenkort feest? En ben je nog op zoek naar een last minute cadeau voor je kleine oogappel? Bij Shopping Gent Zuid ben je alvast aan het juiste adres voor de coolste cadeaus!

Voor de ontdekker

Sommige kinderen zijn buitengewoon nieuwsgierig. Schuilt er in jouw communicantje een echte ontdekker? Dan vind je bij Standaard Boekhandel zeker het cadeau dat je zoekt! Van de encyclopedie van de Nachtwacht vol Wezens uit de Onderwereld tot ‘Pas op, Piraten!’ of het spelletje ‘De slimste mens Junior’. De cadeaumogelijkheden zijn eindeloos!

Voor de speelvogel

Houdt jouw kleine of grote bengel eerder van binnen of buiten spelen? Dan moet je bij Hema of Flying Tiger zijn! Tussen het kleurrijke stoepkrijt, de coole hoelahoeps, schattige knuffels en voetballen of poppenaccessoires vind je zeker en vast wat je zoekt!

Voor de creatieveling

En voor de kleine kunstenaars? Daarvoor moet je bij Pipoo’s zijn! Is jouw communicantje helemaal fan van de DIY trend om zelf slijm te maken? Dan vind je hier alle benodigdheden. Maar ook de meest kleurrijke kleurpotloden en glitterstiften zijn een ideaal cadeau voor jouw kleine Picasso! Of waarom samen niet eens een vogelnestje in elkaar knutselen? Fun gegarandeerd!

Voor de kleine fashionista

Is jouw kleine of grote schat verzot op de laatste mode? Dan vind je de tofste kinderkleding bij H&M of Only. Van een stijlvol geruit hemd tot een sprookjesachtig glitterrokje. Of een paar schattige ballerina’s of stoere sneakers bij Pronti. En de accessoires? Die scoor je bij Verita’s natuurlijk. Wat dacht je van een paar mooie oorbellen of een roze scrunchie bijvoorbeeld? Daar wordt elke kleine modeliefhebber blij van!

Voor de zoetekauw

Tot slot hebben we natuurlijk ook aan een cadeautje voor de kleine lekkerbekken gedacht. Ga snel even langs bij Bonobo’s of het Kruidvat voor een voorraad van het lekkerste snoepgoed! Yummie!

Wat je ook kiest, we weten zeker dat het voor jouw kleine feestvierder een dag om nooit te vergeten wordt. We wensen jullie een ontzettend fijne dag!