Moederdag: verwen je mama met een van deze leuke cadeautips.

Posted 3 May 2019

Op 12 mei mogen we onze liefste mama’s weer extra in de bloemetjes zetten want dan is het Moederdag. Tijd om deze vrouwen te bedanken voor hun eeuwige liefde en steun. of je nu jouw plusmama of een andere sterke vrouw wilt bedanken, deze dag is er voor iedereen.

Heb jij nog geen cadeau gevonden? Niet getreurd, bij Shopping Gent Zuid vind je al jouw favoriete winkels onder één dak. Om je op weg te zetten verzamelden wij enkele leuke cadeau-ideetjes van onze shops.

Voor de modebewuste mama

Is jouw mama helemaal into fashion? Dan hoef je niet lang te twijfelen! Bij H&M, Celio, NafNaf of Only vind je zeker een stijlvolle outfit voor mamalief. Haar outfit maakt ze compleet met een mooi lingeriesetje van Hunkemöller of Etam. Niet zeker welke outfit je moet kiezen? Met een cadeaubon kan je samen met haar komen kiezen.

Pure verwennerij met één van de cadeausets

Op Moederdag mag ze zichzelf eens extra verwennen en dat kan met een van de leuke cadeausets van Ici Paris XL. Je vindt er verzorgings-, make-up- en parfumsets voor iedere stijl en elk budget. Daarnaast ontdek je er de Moederdag-deals en krijg je met jouw klantenkaart 20% korting op de exclusieve merken.

Ook Yves Rocher heeft aan Moederdag gedacht. Je krijgt er 40% korting op een selectie van vrouwenparfums en daarnaast krijg je een bijhorende douchegel cadeau.

Een mooi juweel

Diamonds are a girl’s best friend, bijna elke vrouw is blij met een mooi juweel. Hulp nodig bij jouw keuze? Dan ben je bij Venizi Bijoux aan het juiste adres. Ontdek de collecties ringen, kettingen, armbanden en hangers voor elke stijl. Of jouw mama nu van eigentijds houdt of eerder fan is van schitterende stenen, de keuze is groot!

Cadeau’s, groot en klein

Voor mama hoeft het niet altijd groots te zijn, zij is al blij met de grote portie liefde die ze krijgt van haar kinderen. Veritas heeft leuke cadeau-ideeën, groot én klein: van een geurkaars tot een vrolijke keukenschort, handtassen in alle groottes en kleuren en andere leuke accessoires. Maak mama blij met één van deze leuke ideetjes, wedden dat het een lach op haar gezicht tovert?

Voor de boekenliefhebbers

Last but not least: cadeau’s voor de echte boekenliefhebbers. Maak mama blij met een goed boek of een cadeaubon van Standaard Boekhandel. Daar worden we toch allemaal gelukkig van?

Een fijne Moederdag!